Lillehammer 2016

opplandstrafikk_brev_webÅ samle pins er hyggelig, men noen ganger er det ekstra hyggelig. Jeg har startet på en liten samling med pins fra Lillehammer 2016, og fikk denne i posten i dag. Tusen takk Stine. Dette satte jeg pris på :o)

Det vil etter hvert komme en oversikt over pins til Lillehammer 2016 her og på oslopinclub.no sine sider.

Nettbutikk

woo_nettbutikkJeg bruker litt av ferien til å teste en nettbutikk på denne siden.

Denne er IKKE klar for bruk enda, og alle produkter vil kun være for test i øyeblikket. Men snart… :o)

Birken pinsoversikt

Birkebeiner Rittet 2014Å samle pins er spennende, og grunnen er at man ikke kan gå og kjøpe det man mangler i butikken. Noen ganger kan det virke helt umulig når man starter på et samlerområde. Jeg har aldri syklet Birken, men har nok en av de større samlingene med pins fra diverse ritt, og det er morsomt.

På menyen til høyre, eller på siden under linken finner du en oppdatert oversikt over Birkenpins: Birkebeinerrittet

Storhamar Dragons oppdater

storhamar_mankoÅ samle er egentlig mer det å jakte på ting som er umulige enn det å faktisk eie det. Og endelig har jeg fått tettet det umulige «hullet» i Storhamar Hockey (tidligere Dragons) samlingen min.

Lykkelig nå, helt til noen kommer med tips om enda en pin jeg eventuelt mangler. Men bare ta kontakt hvis du vet om flere.

Jeg har samtidig oppdatert oversikten med pins fra Nordlyshallen, som er klubbens hjemmearena.

Brannvesen pins

Jeg fikk plutselig tak i noen pins fra forskjellige brannvesen i Norge, og dermed var et nytt samleområde etablert. Jeg har fått låne noen bilder som viser de jeg mangler (se under) men jeg mangler nok veldig mange flere en dette. Ta kontakt hvis du har noen du vil bytte eller selge: frank@epin.no

Jeg mangler disse og mange flere:

mankobrann_02 mankobrann_01

Under denne lenken ser du de jeg har så langt i samlingen min Norske Brannvesen pins