Lillehammer 2016

opplandstrafikk_brev_webÅ samle pins er hyggelig, men noen ganger er det ekstra hyggelig. Jeg har startet på en liten samling med pins fra Lillehammer 2016, og fikk denne i posten i dag. Tusen takk Stine. Dette satte jeg pris på :o)

Det vil etter hvert komme en oversikt over pins til Lillehammer 2016 her og på oslopinclub.no sine sider.

Brannvesen pins

Jeg fikk plutselig tak i noen pins fra forskjellige brannvesen i Norge, og dermed var et nytt samleområde etablert. Jeg har fått låne noen bilder som viser de jeg mangler (se under) men jeg mangler nok veldig mange flere en dette. Ta kontakt hvis du har noen du vil bytte eller selge: frank@epin.no

Jeg mangler disse og mange flere:

mankobrann_02 mankobrann_01

Under denne lenken ser du de jeg har så langt i samlingen min Norske Brannvesen pins

Vikersund som nytt samleområde

Pins fra Vikersund er årets nye samleområde for meg. Inspirert av VM 2012 og gode venner med samme samleområde har dette blitt en spennende samling.

Oslo Pin Club har også nylig gitt ut en pin i anledning VM (se bilde). Denne kan kjøpes ved henv. til klubben.

Du finner en oversikt over mine Vikersund pins under menyen til høyre eller under lenken:  Vikersundpins

Årets pin fra DPK 2011

Årets pin fra Drammen Pin Klubb er ute og ser slik ut. Pinen er kun laget i et opplag på 70 stk. DPK sier følgende i sitt medlemsbrev:

Dette blir en meget attraktiv og eksklusiv pin, da dette er den første pins som IOC har godkjent med de nye OL-ringene. IOC har heller ikke tidligere sett andre pins med de nye ringene så de har spurt Trofé om de kan få 2 stk. tilsendt. Trofé har sagt ok til dette. Det første forslaget vi sendte Trofé ble ikke godkjent av IOC, da de nettopp hadde vedtatt nye ringer.Fra 1. januar 2012 vil restopplaget av pinnen bli solgt til våre medlemmer. Prisen er den samme og vil da være en “godbit” i byttesammenheng.

 
For å få tilgang til den nye klubbpinnen for 2011 må man være medlem av Drammen Pin Klubb. Medlemskapet koster kr.200,- i tillegg koster pinsen kr.100,- (selvkost). Får mer info om DPK og oversikten over alle pinsutgivelsene fra Drammen Pin Klubb klikk her.