Om meg

Hei :) 

Velkommen til mine pinssider epin.no (epin er mitt alias på Qxl).

Jeg heter Frank, er en ivrig samler av pins, og har laget disse sidene for å komme i kontakt med andre seriøse samlere. Til høyre på sidene finner du en oversikt over mine samleområder. Siden jeg har mange samleområder vil denne oversikten oppdateres etter hvert som jeg får scannet pinsene mine.

For å se pinsene i større format klikker du på bildene for å åpne dem i et nytt vindu, og klikker en gang til for å zoome inn. Der det finnes 2 like bilder av samme pins er det som regel nummererte og unummererte utgaver, evt. andre variasjoner på baksiden.

I utgangspunktet har jeg samlet pins fra arrangementer i Norge, slik som OL på Lillehammer 1994, Sykkel VM 1993, Ski VM Trondheim 1997 osv. Fra disse arrangementene finnes det allerede oversikter over pinsutgivelser og jeg har ikke prioritert disse her. 

Etterhvert har jeg utvidet samlingen min til å gjelde andre områder og emner på tvers av arrangementer. Feks. Kristin og Håkon maskottene fra Lillehammer, julekurver osv.  I disse samlingene har jeg også tatt med såkalte morropins og falske pins. Min definisjon på disse er at falske pins er forsøk på å kopiere populære offisielle pins, men morropins er uoffisielle pins med eget design. I tillegg er det noen uatoriserte pins, dvs. pins med ulovlig bruk av firmanavn og logoer (se Rabbevågs oversikt over falske OL pins her).

Dette vil ikke være en komplett oversikt over utgitte pins, men en oversikt over min private samling. Derfor setter jeg stor pris på om du har pins å bytte/selge som jeg ikke har i min egen samling og som vil gjøre oversikten mer komplett. Ta gjerne kontakt via min epost: frank@epin.no

Nyheter og pins

Jeg kommer også til å legge ut info jeg kommer over når det gjelder pins og arrangementer, så hvis du vil tipse meg om rariteter og ting som skjer setter jeg stor pris på det.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I am a enthusiastic collector of pins and have made this site to get in touch with other pin collectors. In the right meny you will find and overview of my collection.

Please contact me at: frank@epin.com

Legg igjen en kommentar